De voordelen

Jouw website optimaal leesbaar op desktop, tablet en smartphone

Volgens recent onderzoek van het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) gaan zes op de tien internetters tegenwoordig mobiel online. iPhone, Android en iPad zijn enorm populair; steeds minder mensen gebruiken hun desktop pc of laptop om iets op internet op te zoeken.

Als jouw website niet is aangepast aan de toenemende groep mobiele bezoekers, dan loop je omzet en potentiële klanten mis. Om dit te voorkomen zijn onze websites gebouwd volgens een zogeheten responsive design. Zo heeft jouw website op elk apparaat een mooie opmaak met teksten die perfect leesbaar zijn.

mobiele website
Met een responsive website vinden ook de mobiele internetters jouw bedrijf online. En leggen ze sneller contact voor een afspraak of offerte.

WordPress website laten maken

Het beste CMS ter wereld.

Als wij je website hebben gebouwd, kan je vanaf dat moment zelf jouw teksten wijzigen en foto’s bijplaatsen in het gebruiksvriendelijke WordPress Content Management Systeem (CMS). WordPress is een open source CMS met onbegrensde mogelijkheden. Op Windows, Mac, iPad en op smartphones. Van kleine bedrijven tot grote multinationals: WordPress kent een wereldwijd publiek. Met WordPress groeit jouw website mee met de stand van de techniek.

Gebruikt jouw webdesignbureau een zelfontwikkeld CMS? Dan zit je daaraan vast. En als je jouw website ooit wil meenemen naar een ander webdesignbedrijf, dan is dit lastig of zelfs onmogelijk. Ook wij van Webfactory zijn ooit begonnen met een eigen CMS, maar hebben met volle overtuiging gekozen voor het breed ondersteunde WordPress. Want alleen dan is de website die wij voor jou maken écht klantvriendelijk: je kunt hem niet alleen volledig zelf beheren, hij is ook volledig overdraagbaar. Er zijn in Nederland namelijk vele webdesignbureaus die met WordPress werken. Zo ben je vrij en is jouw website écht van jou.

Klanten werven met jouw website

Optimaal vindbaar in Google: jij wilt jouw website op de eerste pagina. Wij optimaliseren je website zodat hij hoger in de resultaten eindigt. Dat heet seo, een afkorting van search engine optimization, of in gewoon Nederlands: zoekmachineoptimalisatie. Let op: bij veel webdesignbureaus is seo niet bij de prijs inbegrepen. Bij Webfactory Alkmaar wel! Daarnaast verhogen we de conversie van jouw website. Conversie is het percentage websitebezoekers dat daadwerkelijk klant wordt.De meeste mensen kijken tijdens een zoekactie niet verder dan de eerste pagina van de zoekresultaten. Staat jouw website niet op de eerste pagina? Dan is de kans groot dat concurrenten er met potentiële klanten vandoor gaan. Neem contact op voor meer informatie over klanten werven met jouw website.

Bovendien geven we advies over hoe je een winstgevende Google Adwordscampagne start. Het resultaat? Een klantenmagneet: jouw website op de eerste pagina in Google bij de juiste zoekwoorden.

Bekijk de video over Google Adwords.

Zo helpen wij u aan nieuwe klanten

Bent u bijvoorbeeld een advocaat in Amsterdam, dan staat uw website bovenaan in Google op de zoekterm ‘advocatenkantoor amsterdam’. Zo haalt u makkelijk nieuwe klanten binnen via Google. Veel webdesignbureaus vergeten deze belangrijke stap.

hoger in google

Meer weten over prijzen en mogelijkheden?